GLR – Docent Camera

Sinds 1990 ben ik werkzaam in de film en televisie industrie als regisseur, cameraman en editor, voor speelfilms, Tv-series, reclame en documentaires.

Door het geven van les over mijn eigen vakgebied heb ik mijzelf verder ontwikkeld als docent. In het contact met de studenten heb ik op mijn beurt ook geleerd van mijn studenten. Deze wisselwerking is voor mij een belangrijk aspect van lesgeven

Sinds 2013 geef ik les aan het Grafisch Lyceum Rotterdam op het gebied van camera en editing.

Ik heb voorheen o.a. 6 jaar als docent camera aan de Willem de Kooning academie les gegeven en diverse lestrajecten verzorgd voor het Media College Rotterdam, de Rutger Hauer Film Factory, InHolland Rotterdam, Haagse Hoge School, Filmschool Thimpu in Bhutan, Erasmus Universiteit Rotterdam, Filmakademie Baaden-W├╝rttemberg, KunstHochschule in Keulen en de Filmwerkstatt Muenster.